Meer resultaten voor overgewicht

overgewicht
overgewicht
Overgewicht.
Bij overgewicht en de daarbij komende risicos voor de gezondheid is naast de hoeveelheid lichaamsvet ook de vetverdeling over het lichaam van belang. Overgewicht hoeft niet altijd te leiden tot lichamelijke klachten, maar langdurig bovenmatig overgewicht brengt een groot risico voor de gezondheid met zich mee.
heb ik add
Lees alles over overgewicht Hartstichting. trash. arrow-down-light. menu. paper. stack. arrow-left. mail-bordered. instagram. linkedin. youtube. minus. arrow-right. arrow-right-la. heart-border. share
Overgewicht ontstaat als iemand meer calorieën binnenkrijgt dan hij verbruikt. Er bestaat erfelijke aanleg voor overgewicht. Maar ook dan komt overgewicht pas tot uiting bij de combinatie van te veel eten en te weinig bewegen. BMI staat voor Body Mass Index.
bmi berekenen
Waarom overgewicht zwaar is Proud2Live Proud2bme.
En weet je, als het voor die mensen echt zo gemakkelijk was geweest om af te vallen, hadden ze dat al lang gedaan! Veel mensen zonder overgewicht hebben er werkelijk geen idee van hoe het is om overgewicht te hebben.
preventie assistente opleiding
Overgewicht, gevaarlijker dan je denkt Gezondheidsnet.
Overgewicht bij kinderen. Meld je nu aan voor de Gezondheidsnet nieuwsbrieven en aanbiedingen en ontvang een gratis receptenboekje met zomerrecepten! Leave this field blank. Overgewicht en afvallen. Afvallen: alles over afslanken, diëten en overgewicht vind je in deze uitgebreide special.
onderzoek
Overgewicht: behandeling en operaties.
Bekijk de Zorgstandaard Obesitas 2010 en het Addendum ernstige kinderobesitas 2012 van het Partnerschap Overgewicht Nederland PON. Bekijk de NHG-Standaard Obesitas 2010 en de NHG-Standaard Perifeer arterieel vaatlijden 2014 voor zorg bij de huisarts. Bekijk de JGZ-Richtlijn Overgewicht 2012 voor zorg op het consultatiebureau en bij de schoolarts.
bmi berekenen formule
Overgewicht is niet altijd je eigen schuld Psychologie Magazine.
Overgewicht is niet altijd je eigen schuld. Bij iemand met ernstig overgewicht denken we al snel: moet je maar niet zo ongezond eten. Maar hoogleraar Liesbeth van Rossum is heel andere oorzaken op het spoor. Een interview over stress, slaaptekort en onschuldige zalfjes.
heb ik recht op ww
Oefentherapie helpt bij het voorkomen van overgewicht.
Overgewicht behoort tot één van de belangrijkste gezondheidsproblemen van dit moment. De oefentherapeut is onmisbaar als het gaat om structurele aanpak en preventie van overgewicht. Daarom heeft de Vereniging van oefentherapeuten VvOCM zich onlangs aangesloten bij het Partnerschap Overgewicht Nederland PON.
onderzoek
Interventieoverzicht Overgewicht Loketgezondleven.nl.
Bij kinderen van 4 t/m 16 jaar met matig overgewicht een verandering in leefstijl op het gebied van voeding en bewegen teweegbrengen die er uiteindelijk toe moet leiden dat hun overgewicht niet verder toeneemt of zelfs afneemt. Thuis / gezin; Wijk / faciliteiten in de wijk.
bmi berekenen
Overgewicht terugdringen Overgewicht Rijksoverheid.nl.
Overgewicht verhoogt bijvoorbeeld de kans op ziektes als diabetes en hart en vaatziekten. Kinderen met overgewicht zijn vaak doelwit van pesten. Ook kampen ze vaker met depressieve gevoelens. Een overzicht van alle gezondheidsgevolgen van overgewicht staat op de website Volksgezondheidenzorg.nl.
jongeren skireis
Overgewicht Volksgezondheidenzorg.info.
Overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Bij obesitas ernstig overgewicht is dat andersom: meer vrouwen hebben obesitas dan mannen. Minste overgewicht in de GGD-regio Amsterdam. Het percentage volwassenen met overgewicht is het laagst in de GGD-regio Amsterdam 407%.
wiet roken gevolgen

Contacteer ons