Resultaten voor overgewicht

overgewicht
Overgewicht bij pubers Puber opvoeden.nl.
Effecten van overgewicht. Overgewicht kan bij kinderen een negatieve invloed hebben op het gevoel van eigenwaarde. Sommige zwaardere kinderen worden zelfs gepest. Daarbij is overgewicht slecht voor de gezondheid, want het vergroot het risico op ziekten als diabetes, hart en vaatziekten en pijn in de gewrichten.
onderzoek
Interventieoverzicht Overgewicht Loketgezondleven.nl.
Bij kinderen van 4 t/m 16 jaar met matig overgewicht een verandering in leefstijl op het gebied van voeding en bewegen teweegbrengen die er uiteindelijk toe moet leiden dat hun overgewicht niet verder toeneemt of zelfs afneemt. Thuis / gezin; Wijk / faciliteiten in de wijk.
onderzoek
Overgewicht Thuisarts.
Wat is uw situatie? Ik heb overgewicht. Mijn kind heeft overgewicht. Ik wil meer bewegen om mijn overgewicht aan te pakken. Ik wil gezond gaan eten om mijn overgewicht aan te pakken. Ik ben te zwaar en overweeg een maagverkleining.
afvallen met water
Pharos Mini e-learning overgewicht.
Bewegen en gezond gewicht. Mini e-learning overgewicht. Mini e-learning overgewicht. Mini e-learning Hoe bereik je álle kinderen bij de aanpak van overgewicht? In deze mini e-learning krijgt u tips en handvatten om álle kinderen te bereiken bij de aanpak van overgewicht.
onderzoek
Heb ik overgewicht? Obesitas vereniging.
Heb ik overgewicht? Meten is weten, bereken uw BMI. Door het berekenen van uw BMI Body Mass Index kunt u eenvoudig nagaan of u overgewicht, obesitas of ernstige morbide obesitas heeft en wat voor risico u loopt op overige gezondheidsproblemen.
gevolgen van wiet roken
Last van overgewicht? Bergman biedt diverse oplossingen.
Bergman Clinics gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.
heb ik add
Overgewicht Utrechtse Kinderen.
Bij meer dan de helft van de groep zeven-leerlingen met een Surinaamse, Antilliaans of Arubaanse achtergrond met overgewicht is sprake van obesitas. Percentage leerlingen uit groep zeven met overgewicht of obesitas, naar achtergrond.: Overgewicht bij jeugd concentreert zich in enkele wijken.
bmi berekenen
Overgewicht bij peuters Peuter opvoeden.nl.
Overgewicht is niet goed voor de gezondheid en de ontwikkeling van je kind. De kansen op ziekten als diabetes, hart en vaatziekten en pijn in de gewrichten nemen toe. Overgewicht kan bij kinderen ook een negatieve invloed hebben op het gevoel van eigenwaarde.
Voeding en overgewicht bij volwassenen.
Ernstig overgewicht obesitas. Als je BMI groter is dan 30, heb je ernstig overgewicht of obesitas. Het risico op bijkomende ziektes stijgt dan sterk. Hoe wordt overgewicht behandeld? Overgewicht ontstaat vaak door een combinatie van te veel of verkeerd eten én te weinig bewegen.
Alle nieuws over Overgewicht Voor nieuws, achtergronden en columns.
Mensen met overgewicht worden gemiddeld net zo oud als mensen met een gezond gewicht. Die conclusie trekken onderzoekers van het Erasmus MC in Rotterdam samen met Amerikaanse collega's. Ze baseren zich op een analyse van de levensverwachting van zo'n' 6500 deelnemers van een langlopend bevolkingsonderzoek in Rotterdam.

Contacteer ons